lauantaina

Lasten askareita

Tässä Leon askarteluinnostuksen tuotoksia, eli omat tupakat ja piippu. Sikari ei ole kuvassa. Näitä väkertäessä aikaa kului ja, öh...tupakkaa. Sittemmin Leo möi askinsa pikkuveljelleen. Toivottavasti näiden sauhuttelu riittää pojille vielä hyvin pitkäksi aikaa.


Kaikille feikkitupakoiden ja piipun käyttäjille tiedoksi, että tupakat ja niiden aski ovat syntyneet paperista sopivin värityksin ja piippu vessapaperirullasta ja väritetystä paperista. Piipun höttö (oikea sana hakusessa) sisällä on silputtua ruskeaa kirjekuorta.

Elsa askarteli allaolevassa kuvassa olevat hauskat jääkaappikoristeet kirjan mallin mukaan värillisistä skräppäyspapereista, jotka laminoitiin. Nämä olivat ohjelmanumerona Elsan kaverisynttäreillä. Myös Leo teki oman. Taakse liimattiin liimapyssyllä magneetti ja päälle koristeita.




Kesätöitä

Tässä pomppii jämälangoista koottu kirjava tunika. Siinä on sekaisin puuvilla-, bambu- ja erilaisia villalankoja, joten aika lämmin vaate vielä näille säille. En suosittele tramboliiniasuksi.


Alla myös vanhoista helmiäisnapeista, itse askarrelluista lankatupsuista ja decoupage-tekniikalla päällystetyistä puuhelmistä tehty kaulakoru. Aion tehdä vielä toisen, mutta vähän eri sävyisen. Kuvassa näkyy myös luppoaikojen tuotoksena syntyneet omatekoiset rätit ja varastoon unohtunut kannu, joka tuli kuvaan sopivien värisävyjen ansiosta. Aion kokeilla, toimisiko lohjennut kannu kukkamaljakkona.