tiistaina

Koruja


Tässä kaulakoruja, joita on ollut hauska näperrellä napeista, helmistä sekä kangas- ja paperikukista. Tupsullinen kaulakoru on esiintynyt täällä jo aiemmin, muut tein myöhemmin. Pallukkamaiset kukkakoristeet on tehty japanilaiseen tyyliin täyttämällä kangas vanulla ja kuromalla narulla terälehdet esiin sekä  koristelemalla keskusta pikkuhelmillä tai napeilla.

Helminauhoissa käytetyt helmet ovat puuta ja osa niistä on päällystetty eri värisillä lautasliinoilla decoupage-tekniikalla. Aion tosissani käyttää samaa ideaa pianomme koristelemiseen, mutta vain osittain. Kirjassa "Upeaa rojua.Vanhojen huonekalujen uusi elämä" tekniikkaa käytetään harkitusti ja hauskasti. Kirjassa on myös monenlaisia muita entisöinti- ja maalausvinkkejä parhaat päivänsä nähdeiden huonekalujen henkiin herättämiseksi. Itse sain innostuksen etsiä pikkuruutuisia käytettyjä ikkunalaseja.  Suunnittelen nikkaroivani niistä seinäkaapin. Nukkekoti, joka näkyi edellisessä päivityksessäni, toimi hyvänä harjoituksena.

Seuraavaksi aion kutoa Elsalle pipon. Se syntyy kaksinkertaisesta langasta, eli  mohairista ja alpakasta. Käsityöinspiraatio siis jatkuu. Mikä ihanan naivi olotila!